Succesen fortsætter i 2022 der byder på rigtig mange foredrag, kickoff arrangementer m.fl. om bl.a.

Succesen fortsætter i 2022 der byder på rigtig mange foredrag, kickoff arrangementer m.fl. om bl.a. "Nordisk Fjer Koncernens sammenbrud" og ikke mindst det 10-årige retslige efterspil. En rystende og neglebidende historie om et uforståeligt erhvervsdrama som fik store konsekvenser for erhvervslovgivningen herhjemme, også kaldet "Lex Nordisk Fjer"

Endnu et hårrejsende og nervepirrende foredrag om Nordisk Fjer Koncernens  sammenbrud og det retslige efterspil rulles ud for åbent tæppe

Endnu et hårrejsende og nervepirrende foredrag om Nordisk Fjer Koncernens sammenbrud og det retslige efterspil rulles ud for åbent tæppe

Jeg får løbende ganske mange henvendelser om foredrag, kickoff indslag mv. Efterhånden som nye foredrag er forhandlet endeligt på plads lægges disse på nedenstående oversigt og afholdte foredrag fremgår af særskilt underside Afholdte foredrag.

Og på Billedgalleri kan du bl.a. finde lidt billeder fra nogle af de afholdte foredrag.

Og husk du kan altid kontakte mig på aw@anderswejrup.dk med henblik på en snak om et foredrag, kick off indslag eller lignende. Se under Book et foredrag

Og du kan altid ringe til mig på 2056 7766.

Og mine professionelle samarbejdspartnere er ligeledes klar til at tilrettelægge lige præcis det foredrag du havde forestillet dig:

https://youandx.com/speakers/anders-wejrup/

https://www.forfatterforedrag.dk/

Kommende foredrag, kurser og kick off indslag om Nordisk Fjer og øvrige undervisningsaktiviteter

E&Y Overbliksseminar. 3 forrygende dage i Århus og Grenå i selskab med en 3-400 engagerede deltagere

E&Y Overbliksseminar. 3 forrygende dage i Århus og Grenå i selskab med en 3-400 engagerede deltagere

Tak for et forrygende og fantastisk 2021 med lige godt 50 foredrag om "Nordisk Fjer Koncernens spektakulære sammenbrud", (DEL I) og "Efterspillet" (DEL II), "Horserødlejrens historie gennem mere end 100 år" og rejseforedraget, "Normandiet & Invasionen i 1944".

Mere end 2.500 engagerede og topmotiverede tilhørere over det ganske land har, på trods af Coronaen, deltaget i disse arrangementer i 2021, og samlet ca. 24.000 siden jeg gik i luften med foredrag i efteråret 2013. Stor tak til alle.

Mit opfølgende foredrag (Del II), "Efterspillet - Når livet tager en uventet drejning", der bl.a. handler om tiden efter Nordisk Fjer, det 10-årige retslige efterspil, den nådesløse kamp hos SØK, i Byretten, i Landsretten (Jurassic Park), ved Menneskerettighedsdomstolen i Strasbourg og endelig en ufrivillig tur i Statsfængslet, Base Camp Horserød, blev søsat i efteråret 2016, og har lige siden kørt sideløbende med DEL I. Der er fortsat meget stor interesse for såvel DEL I som DEL II (du kan læse under Referencer hvad andre mener om såvel DEL I som DEL II).

På nuværende tidspunkt er der allerede aftalt mere end 25 arrangementer i foråret 2022, og flere forespørgsler er under behandling. Efter en længere Corona lockdown på foredragsmarkedet har ketchupeffekten så sandelig indfundet sig.

Så skynd dig at booke et foredrag, hvad enten det gælder Del I: "Nordisk Fjer Koncernens spektakulære sammenbrud" eller Del II: "Efterspillet - Når livet tager en uventet drejning", om det retslige efterspil i kølvandet på Nordisk Fjer Koncernens sammenbrud. Jeg tilbyder også at afholde ét samlet foredrag der dækker F1 + F2.

Mine nyeste foredrag har også vind i sejlene med rigtig mange afholdte og aftalte foredrag. Titlen på foredragene er:

"Horserødlejrens historie 1917 - 2021, livets gang inden- og udenfor murene. En fortælling om Horserød Statsfængsel gennem mere end 100 år, herunder lejrens ikonografiske betydning og tråde tilbage til 1. og 2. verdenskrig. Fortællingen krydres med beretninger og oplevelser fra dagligdagen i et åbent fængsel på godt og på ondt."

Og i sæsonen 2021/22 har jeg lanceret en ny og særdeles spændende foredragsrække under overskriften: "At rejse er at Leve - & Opleve - & Spise - & Læse". Som rejseleder hos Riis Rejser A/S samler jeg op på en lang række rejser rundt i Europa i 2016/17/18/19/20/21. Det bliver 2 spændende timer hvor vi rejser rundt i Europa og får én på opleveren. Jeg lægger ud med foredraget:

"Normandiet – Historiens vingesus – Invasionen 6. juni 1944 – èn af grundstenene til Europas frihed”. En naturskøn, kulturel og historisk spektakulær rejse i Normandiet  herunder en tur langs Invasionskysten – Sword, Juno, Gold, Omaha og Utah Beaches. Vi hører om D-dagen: Optakten - Dramaet – Efterspillet. Vi besøger monumenter, mindesmærker, krigskirkegårde, museer og mange, mange andre spændende steder. Ikke mindst den kulturelle perle over alle perler i Frankrig: Mont-Saint-Michel klosteret. Tag med på turen og få en fantastisk oplevelse hen over et par timer"

& senere på sæsonen 2022/23 kommer:

"En Odyssé i den nordiske sjæl. En spændende og oplevelsesrig rejse gennem de nordiske lande, Sverige - Finland - Norge, med spektakulære og mageløse oplevelser, herunder Nordkap og Lofoten. Tag med på turen og få en fantastisk oplevelse. En tur du aldrig vil glemme".

I foråret 2022 har jeg premiere på yderligere et foredrag med titlen:

Økonomisk kriminalitet og sammenbrud i Danmark gennem de seneste 200 år med fokus på prominente, omfattende og spektakulære sager i såvel erhvervslivet som i det offentlige. En rejse ind i menneskers magtbegær, drømme, fristelser og bedrag. Der sættes tillige fokus på de ofte store menneskelige og økonomiske omkostninger som økonomisk kriminalitet har for et samfund. En spændende, rystende og dramatisk 200 års historisk tur fra ludomanen og embedsmanden Christian Birch i 1820 til Britta Nielsen m.fl. i 2020/21/22.

Glæd dig. Du ringer bare på 20 56 77 66 hvis du har spørgsmål i den forbindelse.

Oversigt over de enkelte foredrag og arrangementer (tilpasset kundens ønsker):

F1:

Del I: "Nordisk Fjer Koncernens spektakulære sammenbrud i 1990". Hvad var det der skete, hvordan kunne det lade sig gøre i mere end 20 år at bestyrelsesformanden Johs. Petersen kunne holde koncernens katastrofale økonomiske stilling skjult over for alt og alle, såvel internt som eksternt. Hvad var det han kunne. Hvem hjalp ham. Hvorfor gjorde de det. Få et unikt indblik bag facaden i vel nok Danmarkshistoriens største og mest spektakulære erhvervsskandale, som via bl.a. Lex Nordisk Fjer, har haft meget stor betydning for dansk erhvervslovgivning. Vi tager på en tur rundt i Nordisk Fjer Universet og hilser på Solkongen og demagogen Johs. Petersen, Klubkassen, Efterretningschefen, Rigsforstanderen, Rivieramanden, Mørkets Fyrste, Tryllekunstneren, Cowboy John, Panama Kongen, Fakturakongen, Bestyrelsen og de 2 kameler, New Jersey Mafiaen, Stråmanden m.m.fl.. Vi kommer helt tæt på storsvindleren Johannes Petersen og hører om hans fantastiske ekvilibristiske finansielle og regnskabsmæssige stunts, herunder om hønsefjer der trylles om til edderdun, om bankgælden på 100 mio. kr. der forsvandt op i den blå luft, Operation Small Talk og en gave på 100 mio. kr., Operation Southern Comfort og de forsvundne 2 mia. kr.. Stunts, fortielser, løgne og manipulationer du ikke troede var mulige. Du bestemmer selv hvor lang tid turen skal tage, og er der særlige forhold, som der ønskes fokuseret på, så tilpasser jeg naturligvis herefter.

F2:

Del II: "Efterspillet - Når livet tager en uventet drejning". Et hårrejsende, nervepirrende og følelsesmæssigt hårdt foredrag om tiden efter Nordisk Fjer Koncernens sammenbrud i 1990. Der sættes fokus på det meget langvarige og særdeles opslidende 12-årige retslige efterspil og konsekvenser efter Nordisk Fjer Sagen, herunder en ufrivillig tur i Horserød Statsfængsel. Vi kigger indenfor i et ellers meget lukket system og ser hvordan livet former sig i et fængsel på godt og på ondt. Vi skal bl.a. høre om Sheriffen, Visi-Kaj, Guld Gunnar, Narkobaronen, Kommafejlen, Råhypnolmanden, Kattekværkeren, Den vandrette bornholmer, Elvis Veet og mange, mange flere

F3:

"Horserødlejrens historie 1917 - 2021, livets gang inden- og udenfor murene". En fortælling om Horserød Statsfængsel gennem mere end 100 år, herunder lejrens ikonografiske betydning og tråde tilbage til 1. og 2. verdenskrig. Fortællingen krydres med beretninger og oplevelser fra dagligdagen i et åbent fængsel på godt og på ondt

F4 m.fl.:

Foredragsrække: "At rejse er at Leve - & Opleve - & Spise - & Læse":

Vi tager på en spændende tur rundt i Europa med Rejseleder Anders Wejrup og Riis Rejser A/S, besøger hovedstæder, metropols og andre spændende byer.  Vi tager fx på flodkrydstogt på Rhinen, Mosel og Main, vandrer i Brdr. Grims fodspor ned igennem Europa, tager på en skøn forårs tulipantur til Holland, besøger Normandiet, D-dagskysten og den amerikanske krigskirkegård ved Omaha Beach, og vi bestiger den pragtfulde ”granitknold” Mont-Saint Michelle ved Bretagne, vi holder advent i Stockholm, suser rundt i de Polske bjerge og holder nytårsaften i dette så pragtfulde land, nyder en gang pragtfuld og medrivende Schlagernachtmusik i Frankfurt, tager til fest med Hansi Hinterseer i Dresden og oplever masser af andre spændende rejseoplevelser. Vi skal da også lige på en "smuttur" til Europas tag, Nordkap. Glæd dig til en række unikke og helt fantastiske oplevelser. Og måske får du lyst til efterfølgende at rejse med mig rundt i Europa.

F5:

Økonomisk kriminalitet og sammenbrud i Danmark gennem de seneste 200 år med fokus på prominente, omfattende og spektakulære sager i såvel erhvervslivet som i det offentlige. En rejse ind i menneskers magtbegær, drømme, fristelser og bedrag. Der sættes tillige fokus på de ofte store menneskelige og økonomiske omkostninger som økonomisk kriminalitet har for et samfund. En spændende, rystende og dramatisk 200 års historisk tur fra ludomanen og embedsmanden Christian Birch i 1820 til Britta Nielsen i 2020 m.fl. En fortælling om en mangfoldighed af banditter i habitter, kjoler og ordener.

Ring til mig på 2056 7766 og lad os tage en snak om netop dine ønsker og muligheder.

2023:

April:

Hjemmesiden er under opdatering

Maj:

Del siden