Kontakt mig for at aftale et foredrag

Send en mail til mig

Send en mail til mig på aw@anderswejrup.dk , og jeg kontakter dig med henblik på at aftale et foredrag om Nordisk Fjer sagen. Jeg skræddersyr et foredrag af kortere eller længere varighed, et kickoff indslag eller hvilken form der nu passer dig bedst.

Du kan også forespørge/booke et foredrag gennem mine professionelle samarbejdspartnere:

https://youandx.com/speakers/anders-wejrup/

 

http://www.forfatterforedrag.dk/flx/foredragsholdere/anders-wejrup-foredrag-eget-liv-og-erhverv/

I min egenskab af tidligere administrerende direktør i Nordisk Fjer koncernen og med baggrund i den i 2013 udkomne erhvervskrimi bog på 750 hæsblæsende, tempofyldte og action mættede sider, ”Bedraget – Sagen om Nordisk Fjer” v/Charlotte Langkilde, fortæller jeg på en levende og engageret måde om mine meget turbulente år i Nordisk Fjer og det retslige efterspil.

 

Hvad var det egentlig der skete bag facaden på de bonede gulve i den børsnoterede koncern Nordisk Fjer, i det der er blevet kaldt ”Danmarkshistoriens største og mest spektakulære erhvervsskandale”.

Hvorfor gik det så galt som det gjorde og hvordan kunne den arbejdende bestyrelsesformand Johannes Petersen igennem mere end 20 år svindle og bedrage uden at nogen reagerede hverken indenfor eller udenfor koncernen.

Få et enestående og unikt indblik bag facaden i Nordisk Fjer, og hør om de rystende og meget dramatiske begivenheder der førte til Nordisk Fjer koncernens sammenbrud i 1990 og bestyrelsesformandens selvmord, fra en der har haft det helt tæt inde på kroppen de sidste mere end 25 år.

 

Skriv din besked her.

 
 
 
 

Del siden